Dr. Tadlea

De huid, een beschermend orgaan dat verzorging verdient.

Dr. Tadlea is een voornamelijk op Aloë Vera gebaseerde cosmetische huidverzorgende lijn voor alle huidsoorten, huidtypen en huidtinten. Dr. Tadlea heeft naast Aloë Vera ook graankiemen, vitaminen en plantaardige oliën als belangrijkste ingrediënten. Dr. Tadlea is uitermate geschikt voor alle huidsoorten!

De huid fungeert als beschermingsorgaan van het lichaam. Invloeden van buitenaf kan ze zonder al te veel problemen doorstaan. Er zijn echter in onze moderne maatschappij bepaalde factoren, zoals bijvoorbeeld luchtvervuiling, UV-straling en een te droge atmosfeer (airconditioning) die het aanzien van de huid vroegtijdig kunnen veranderen.

Als de huid te lang of te vaak aan genoemde factoren wordt blootgesteld, kunnen er zonder hulp van producten voor het reinigen, verzorgen en beschermen van de huid, blijvende degeneratieve (=vaak rimpelvorming en vochtverlies) verschijnselen optreden. Deze fysiologische veroudering treedt soms al op jonge leeftijd op en kan voor een deel afhankelijk zijn van erfelijke factoren.

De elastische vezels in de diepere huidlagen brokkelen af en degeneratie treedt op. Een aantal celkernen verdwijnen. Om deze verschijnselen te vertragen c.q. te voorkomen kan het transport van voedingsstoffen naar de huid worden geactiveerd en kunnen stoffen van buitenaf worden toegevoegd. Daartoe heeft Dr. Tadlea langs wetenschappelijke weg een serie producten voor de huidverzorging ontwikkelt.

Zijn de producten van Dr. Tadlea diervriendelijk?

Dr. Tadlea producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierextracten en zijn niet getest op dieren. Onze producten bevatten allemaal high-tech ingrediënten uit natuurlijke bron, die de huid alle benodigde bouwstenen geeft om tekorten aan te vullen, beschadigingen te herstellen en alle natuurlijke functies te optimaliseren. Er zijn producten speciaal voor de (over)gevoelige huid, voor de droge huid, voor de vette huid en voor de rijpere huid.

Maak een afspraak

Bel (024) 373 05 52 om een afspraak
te maken. Wij zjin geopend op:

Beautysalon La Perla
Dennenstraat 106
6543 JW  Nijmegen

info@beautysalonlaperla.nl